Google+

Getnord Rugged Waterproof Mobile Devices

You are here: Home Tehnologia noastră

My Account

Open/Close

 Getnord Logo

Fiind unul din dezolvatorii GSM de top pentru dispozitive în medii dure și periculoase, Getnord vă oferă cele mai moderne telefoane mobile și tablete PC în carcase dure și rezistente la apă.

Toate produsele noastre beneficiază de cele mai moderne tehnologii și au fost supuse celor mai riguroase teste, precum MIL-STD 810G, IP (IP57, IP67, IP68) Produsele Getnord sunt aplicabile pentru o gamă largă de aplicații în diverse domenii, precum apărare, poliție, siguranță publică, utilitate, mentenanță, petrol sau gaz, telecomunicații, transporturi, producție și mobilă. Getnord oferă suport excelent și personalizat pentru a satisface o gamă largă de segmente diferite din piață.  

Urmărind strategia „orientată spre client, condusă de tehnică și suport”, în urma spiritului creației, fiind concentrați mereu la aplicațiile industriale, Getnord oferă produsele complete și soluțiile pentru clienții nostri și am ajuns unul din cei mai mari producători de telefoane mobile rezistente la apă și rigide.  

Ce inseamnă rigid?  

Nu ai nevoie de multe să îți dai seama că producătorii de telefoane mobile din prezent sunt mai interesați să adauge caracteristici inedite, precum o agendă foarte rapidă, aplicații și camere de ultimă generație și se concentrează pe aspect în loc să dorească să construiască un telefon sau tabletă PC care să reziste diferitelor șocuri. Până la urmă, telefoanele mobile rigide și tabletele sunt construite pentru a face față șocurilor și nu pentru a arăta frumos. Avantajul, totuși, e evident când vă petreceți timpul escaladând roci, sau să loviți diverse lucruri sau să faceți orice alt sport extrem.

Majoritatea dispozitivelor noastre rigide sunt colorate și sunt ușor de găsit dacă le scăpați; o puteți considera o trăsătură nouă, chiar dacă culoarea galben nu este nuanța dvs. preferată.  

Ca un muncitor mobil în teren, depozit sau pe linia de producție, vă bazați pe telefonul mobil sau tabletă și vă așteptați să fie rezistent și să facă față comunicației constante și să aveți mereu acces la date. Construim telefoane mobile cu gândul la muncitorul mobil și oferim un produs rigid, stabil și cu performanțe ridicate care să îi asigure toate cele necesare și să îl ajute să iși facă slujba mai eficient.

Dacă vă place aerul liber, veți avea nevoie de un telefon mobil în călătoriile dvs. Unele telefoane sau tablete PC sunt mai potrivite pentru uzul extern decât altele. E o idee bună să alegeți un dispozitiv care a fost construit special pentru a fi durabil. Aceste telefoane și tablete sunt cele care vă vor fi alături când trebuie să munciți în aer liber sau când faceți altceva, sau când aveți parte de vreme nefastă sau aveți probleme cu rudele în curte, pe gazon.

 

Cum le testăm?

Ați văzut câteva filmulețe în care pedepsim telefoanele rigide în malaxoare de beton, încercăm să chemăm peștii în acvariu sau îl trântim de pământ. Asta arată duritatea dispozitivului în lumea reală, dar cum le testăm în laborator? Aici sunt câteva din standardele internaționale și norme care asigură că telefoanele rigide pot funcționa în medii mai dure:

 

  

Standardele IP

Standardele Ingress Protection (IP) folosesc două cifre pentru a descrie cât de bine e protejat dispozitivul împotriva prafului și a apei. Prima cifră (de la 1 la 6) măsoară protecția la praf; a doua cifră (de la 1 la 8) măsoară rezistența la apă.

Dispozitivele mobile semi-rigide  

Telefoanele semi-ridige pot face față mediilor ostile mai bine decât un telefon simplu, dar nu sunt în totalitate rezistente la apă sau praf. Majoritatea telefoanelor semi-rigide respectă standardul de IP54. Asta înseamnă că dispozitivul e protejat, dar nu e rezistent împotriva prafului. Este rezistent doar la stropi de apă, dar nu face față la scufundarea în apă. Unele, dar nu toate dispozitivele semi-rigide respectă unele standarde MIL-STD-810F, dar nu acelea pentru scufundare și praf.  

Dispozitivele mobile rigide.  

Dispozitivele rigide respectă standardele IP67 sau IP68, ceea ce înseamnă că sunt complet sigilate împotriva prafului și pot face față la scufundări temporare. De asemenea, au trecut testele pentru baterie MIL-STD-810F, printre care scăpatul, vibrații, scufundare și temperaturi extreme.MIL-STD-810F Metoda 500.4-Presiune scăzută  

Camera cu teste pentru presiunea scăzută (înălțime) determină dacă materialul poate suporta și funcționa corespunzător într-un mediu cu presiunea scăzută. Testul determină și dacă materialul poate tolera schimbări rapide de presiune.  

MIL-STD-810F Metoda 501.4-Temperatură ridicată  

Temperaturile ridicate pot impacta temporar sau permanent performanța unui dispozitiv mobil schimbându-i proprietățile sau dimensiunile carcasei dar și a componentelor.  

MIL-STD-810F Metoda 502.4-Temperatură scazută  

Temperaturile extrem de scăzute pot avea un impact negativ asupra tuturor materialelor. Drept rezultat, expunerea dispozitivelor la temperaturi scăzute le poate impacta temporar sau permanent funcționarea acestora schimbând proprietățile fizice ale carcasei și a componentelor. Deci, testele la temperaturi scăzute trebuie luate în considerare oricând dispozitivul urmează a fi folosit în temperaturi mai mici decât cea ambientală.  

MIL-STD-810F Metoda 503.4-Șoc termic  

Expunerea la schimbări bruște și extreme de temperatură poate afecta temporar sau permanent funcționarea dispozitivului. Testele cu șocuri termice se fac pentru a determina dacă materialul poate rezista schimbărilor bruște de temperatură fără a exista daune fizice sau deteriorarea performanței.  

MIL-STD-810F Metoda 506.4-Ploaie  

Testul cu ploaia este desfășurat pentru a determina dacă sigiliurile protectoare sau carcasele pot împiedica ploaia să intre în dispozitiv. Testul cu ploaia mai determină dacă dispozitivul poate face față performanței în timpul și după expunerea la ploaie.

MIL-STD-810F Metoda 507.4-Umiditate  

Umezeala poate cauza mai multe pagube fizice sau chimice. Printre ele se numără: coroziunea la suprafață sau creșteri organice precum mucegai; umezeala poate intra în dispozitiv și îi poate schimba proprietățile fizice; și condensul, care poate afecta performanța electrică sau mecanică. 

MIL-STD-810F Metoda 510.4-Nisip și Praf  

Testele cu nisip și praf sunt împărțite în două proceduri. Procedura cu particulele mici (praf și nisip fin) e desfășurat pentru a determina capacitatea dispozitivului de a rezista efectelor particulelor de praf care pot intra prin crăpături sau îmbinări. Testul cu nisipul fin este desfășurat pentru a determina capacitatea dispozitivului de a putea fi stocat și utilizat în furtuni de nisip. Pentru a trece testul, nu trebuie să fie pierderi de performanță, eficiență, stabilitatea și mentenanța cauzată de abraziuni (eroziune) sau de efectele de înfundare cauzate de particulele mai mari, cu marginile ascuțite.  

MIL-STD-810F Metoda 512.4-Scufundare  

Testul de scufundare este desfășurat pe dispozitive funcționale și nefuncționale care pot fi expuse la scufundare parțială sau completă. În unele cazuri, acest test înlocuiește testul cu ploaia (Metoda 506.4) pentru a verifica dacă un dispozitiv este rezistent la apă. Este acceptabil dacă configurația materialelor rămâne aceeași pentru ambele situații și metoda de penetrare a apei este bine înțeleasă. Totuși, sunt situații documentate în care impactul unui jet de apă duce la pomparea apei peste sigilii în timpul testului cu ploaia. Asta nu are loc în testul cu scufundarea în apă, în care sigiliile sunt ținute prin presiune statică de placa din spate. Din aceste motive, trebuie efectuate ambele teste.

MIL-STD-810F Metoda 514.5-Vibrație

Testele cu vibrație se desfășoară pentru a determina rezistența unui dispozitiv la stresul cauzat de vibrații în timpul transportului sau în utilizarea în anumite medii.  

MIL-STD-810F Metoda 516.5-Șoc  

Testele cu șocuri sunt desfășurate pentru a ne asigura că materialul poate face față șocurilor rare și deloc repetitive aflate în timpul transportului sau în timpul utilizării normale. Testele cu șocuri sunt folosite pentru a determina fragilitatea unui dispozitiv, pentru a putea crea un ambalaj pentru a-l proteja mai bine la nevoie. Șocurile mecanice vor determina un obiect să răspundă la frecvențele naturale și cele forțate.  

 

Poate fi utilizat în întreaga lume   

SIM-ul nu este blocat 

Majoritatea magazinelor cu telefoane mobile încurajează clienții să rămână loiali la același furnizor de servicii mobile. Cea mai ușoară modalitate din punct de vedere tehnic pentru a obține asta este să nu permită schimbarea cartelei SIM. Aceasta se mai numește blocarea cartelei SIM și e menită să facă clienții care achiziționează un telefon de la o companie anume să continue să folosească serviciile acelei companii. Dacă telefonul nu este deblocat, dispozitivul va funcționa doar cu o cartelă de la un anume producător sau dintr-o regiune specifică.  

Noi nu facem asta, 100% din telefoanele noastre Rigide sunt deblocate. Deci, vor funcționa cu orice card SIM.

Frecvențe 

Telefoanele mobile GSM si tabletele PC cu funcția GSM, pot opera pe patru benzi de frecvență diferite: 850 (MHz), 900 MHz, 1800 MHz și 1900 MHz, în funcție de țară. Fiecare operator de telefonie mobilă are un standard sau un mix de benzi, dar de obicei folosesc combinațiile 850/1900 MHz sau 900/1800 Mhz. Telefoanele noastre suportă toate aceste frecvențe.  

Când vine vorba despre 3G și 4G, e mai complicat. Vă recomandăm să întrebați operatorul de telefonie mobilă despre 3G sau 4G oferit de ei sau să vedeți lista online cu rețelele UMTS http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_UMTS_networks . Vă rugăm să comparați frecvența furnizorului de telefonie mobilă cu specificațiile tehnice listate în descriere înainte de a face o comandă sau a ne contacta.  

Încărcătorul 

Există două standarde de bază pentru voltaj și frecvențe în lume. Unul e standardul Nord American cu 120 volți la o frecvență de 60 Hz și al doilea e standardul European de 220-240 volți la 50 Hz. Pe lângă voltajele diferite, fiecare regiune are propriile prize și cabluri de alimentare.  

Voltajul, frecvența, și tipul de cablu poate varia, deci am găsit o modalitate să evităm o situație trisă după ce desfaceți cutia telefonului. Toate încărcătorarele noastre pot funcționa la 100V până la 240V, acoperind toate voltajele posibile din lume, ambele frecvențe fiind compatibile și desigur ne puteți spune în ce țară sunteți, vă vom alege cablul corect pentru dvs.

 

  

Două cartele SIM  

Aveți un telefon de muncă și unul personal? Trebuie să vă separați apelurile profesionale de cele personale? Sunt mai multe motive pentru care vă doriți două linii diferite și două cartele SIM într-un singur dispozitiv sunt mult mai convenabile decât să cărați două telefoane oriunde mergeți. În acest mod, veți fi disponibil pe ambele linii, fără să vă faceți griji.  

Dacă călătoriți mult, un telefon cu două cartele SIM poate fi foarte util. Dacă ați călătorit doar cu telefonul mobil, știți că uneori nu aveți de ales și trebuie să achiziționați o cartelă SIM pentru a putea face apeluri și avea acces la datele mobile. Dar dacă doriți să fiți disponibil și pe numărul de acasă? Un telefon cu două cartele SIM vă oferă posibilitatea să faceți apeluri folosind o cartelă SIM locală și puteți fi disponibil și pe numărul de acasă și puteți primi apeluri și mesaje scrise. E o trăsătură foarte utilă.  

Asta e pentru cei care vor să treacă la nivelul următor. Uneori, un furnizor oferă serviciile mobile la un preț foarte bun, iar altul are o ofertă bună pentru apeluri video sau mesaje SMS. Majoritatea găsim un compromis și ne complacem așa, dar o altă modalitate este să achiziționăm un dispozitiv cu două cartele SIM și astfel vă puteți bucura de ambele oferte. Dacă nu trebuie să plătiți un abonament lunar, atunci cartelele SIM nu costă foarte mult. Ar putea fi o cale grozavă de a obține ce e mai bun din ambele oferte.  

Toate telefoanele noastre funcționează cu tehnologia Dual Standby-SIM. În acest mod, ambele cartele SIM pot primi oricând un apel. Când primiți un apel pe una din cartele, a doua nu mai e activă.  

Cum trece un telefon cu două cartele SIM de la o cartelă la cealaltă? Când folosiți un telefon wireless cu două cartele SIM când efectuați un apel, puteți apăsa un buton sau intra în meniu. Când telefonul cu două cartele SIM primește un apel, primul apel va intra prioritar și veți putea vorbi cu el prima dată, indiferent de cartela pe care e salvat numărul.

 

 • Romanian Romanian
 • United Kingdom United Kingdom
 • Deutschland Deutschland
 • España España
 • Ελλάδα Ελλάδα
 • Lietuva Lietuva
 • Italia Italia
 • France France
 • Polska Polska
 • Latvija Latvija
 • Eesti Eesti
 • Suomi Suomi
 • Australia Australia
 • Canada English Canada English
 • United States United States
 • Österreich Österreich
 • Nederland Nederland
 • België (Dutch) België (Dutch)
 • Canada (French) Canada (French)
 • Belgique (French) Belgique (French)
 • Türkiye Türkiye
 • Other Countries Other Countries
 • Portuguese Portuguese
 • Czech Czech
 • Slovak Slovak
 • Hungarian Hungarian