Google+

Getnord Rugged Waterproof Mobile Devices

You are here: Home Modele Getnord Walrus

My Account

Open/Close

Getnord Walrus


Telefonul pentru apelat.

Sunteți unul din aceia care spune că totul are utilizarea sa? Da, puteți naviga pe internet și citi emailuri pe smartphone, dar acele funcții sunt mai comode pe un PC. Indiferent de cât de avansate sunt tastaturile digitale, nu pot concura cu o tastatură fizică. Când vine vorba de apeluri audio, nu e nicio competiție. Cel mai bine e să ai un telefon normal cu butoane care se potrivește în mână și e mai comod decât un smartphone de fiecare dată.

getnord walrus keys 


Când alți producători de telefoane aleg varianta „smart”, noi dezvoltăm și producem telefoane mobile cu butoane, nu doar pentru cei care preferă lucrurile simple și fără toate trăsăturile moderne, dar și să îndeplinească nevoile profesioniștilor. Smartphonurile arată bine, dar nu pot fi utilizate în medii umede sau reci. E imposibil să utilizați un ecran tactil cu manuși. De aceea profesioniștii se bazează pe durabilitatea dovedită a produselor noastre.

getnord walrus ip68IP68

Carcasa lui Getnord Walrus e creată folosind tehnologia Double Injection Molding. Plasticul dur și cauciucul absorbant de șocuri sunt formate pentru durabilitate prin fuziune la temperaturi înalte. Standardul SUA MIL-STD-810G ne cere să ne supunem dispozitivul la 26 de căderi din diferite unghiuri pe o suprafață dură. În laboratorul nostru, am aruncat telefonul de la 1.8 metri!


Tehnologii speciale – precum o carcasă ermetică, sigilată, difuzoare rezistente la apă și cel mai important, testăm fiecare telefon de pe linia de producție. În termeni simpli, orice alt telefon din lume s-ar strica dacă l-ați arunca în apă. Nu și Getnord Walrus!
getnord walrus sos

SOS pentru muncitorul singuratic

Riscul e mereu un factor când vine vorba de munca în aerul liber. Telefonul este, în primul rând, cel mai important dispozitiv de avut la îndemană dacă trebuie să semnalizați după ajutor. Fiecare secundă contează în cazul unei urgențe. Ținând cont de acestea, am creat un sistem special de SOS pentru muncitorii solitari.


Dacă se ivește o situație și aveți nevoie de ajutor, ecranul telefonului dvs. poate fi ud, cu praf sau se poate chiar sparge. Butonul SOS roșu din centrul telefonului e tot de ce aveți nevoie. Indiferent de starea ecranului, indiferent dacă telefonul e închis sau nu, apasați butonul SOS și Getnord Walrus va suna în mod automat la trei numere programabile de urgență și le va mai trimite și câte un SMS.
Lanternă adevarată

 

Telefonul dvs. e mereu cu dvs. și lanterna integrată e puternică. Micurile LED-uri nu iluminează suficient? Trebuie să navigați prin meniul telefonului pentru a porni lanterna? Nu și Getnord Walrus. Am integrat o lanternă adevarată cu un reflector care e capabil să vă ghideze, să vă ilumineze calea până la 10m în fața dvs. Nu e nicio nevoie să deschideți meniul - Getnord Walrus a creat un buton special pentru lanternă. Și funcționează și când telefonul este blocat.


walrus-torch

walrus asahi

Ecran fără zgârieturi

Mulți producători de telefoane mobile vorbesc despre protecția tip „Gorilla”, care protejează exteriorul ecranelor, dar ați vazut vreodată ecranul unui telefon care e folosit mai mult de o zi fără nicio zgarietură? Încă nu a fost inventat un ecran rezistent la zgârieturi, dar știind că telefoanele noastre trebuie să reziste, am fost nevoiți să găsim o soluție. Și am reușit. Da, Corning e furnizorul nostru și putem folosi “Gorilla 3” în specificațiile lui Getnord Lynx, dar nu credem că e suficient. Am adăugat un strat suplimentar de sticlă securizată deasupra stratului Gorilla 3. Protectorul de ecran creat în Japonia, Asahi utilizat în telefoanele noastre Getnord Lynx au o duritate de 9H, conform durității Mohs (cel mai mare nivel este H10 – duritatea diamantului). Mai mult, stratul protector este transparent și e practic invizibil, și nu va încurca cu absolut nimic sensibilitatea ecranului tactil.

 

Dacă ați reușit cumva să zgâriați sticla Asahi (ceea ce e aproape imposibil, deci felicitări dacă veți reuși), puteți schimba stratul protector înlăturându-l și aplicând unul nou. În Kit-ul Protector Pentru Ecran Getnord, veți găsi toate uneltele necesare și instrucțiunile pentru a schimba stratul de sticlă securizată Asahi. În scurt timp, ecranul va arăta ca nou.getnord walrus allsides

Culoare

Negru cu accente galbene. Culoarea galbenă vă va ajuta să gasiți un telefon scăpat sau pierdut într-un mediu extern de lucru.


ip68 mil std

Trăsături dure pentru exterior

Telefonul a fost testat în apă la o adancime de până la 2 metri timp de 30 minute, conform cerințelor standardului IP68.

Telefonul a fost testat împotriva șocurilor mecanice de la o înălțime de 1.22 metri; a fost aruncat de 26 ori la unghiuri diferite pe beton, conform cerințelor standardelor MIL-STD-810G, IEC 60028-2-31 ir GB/T2423.8

Telefonul a fost testat într-o cameră cu particule de praf, conform cerințelor standardelor IP68 și MIL-STD-810G. Respinge particulele de praf de orice mărime.

Telefonul a fost testat într-o cameră cu temperatură scăzută, cu temperatură ridicată și pentru șocuri termice, conform standardului MIL-STD-810G


getnord walrus measurements

Dimensiuni

Înaltime 152 mm

Lățime 57 mm

Grosime 21 mm

Greutate 155 g


Ecranul

Ecran cu diagonala de 2.2”, rezoluție QCIF

Tehnologie LCD TFT

Protecție ecran din sticlă Asahi Glass 9H


getnord walrus dualsim

SIM & GSM

Două cartele SIM, ambele funcționând în sistemul Dual Standby

SIM1 – MicroSIM; SIM2 – MiniSIM (cartelă normală SIM)

Unelte SIM și servicii – Semnătura mobilă, informații și altele

Deblocat. Funcționează în toate rețelele de telefonie mobilă GSM

Aprobat și alocat de numerele TÜV SÜD BABT IMEI

Frecvențele 2G 850/900/1800/1900 Mhz – apeluri audio și internet EDGE la nivel globalGetnord walrus chipset

Cipuri

Mediatek MT6260D


Capacitate stocare

64MB RAM + 64MB ROM

Stocarea internă poate fi extinsă cu alți 32GB cu ajutorul unui card de memorie tip Micro SD


Conectivitate

Bluetooth v3.0 până la 3Mbps

Micro USB 5 pin


Camera foto

Camera principală cu rezoluție de 1.3 Mpx cu funcție de Înregistrare video


Audio & Video

Volum ridicat 20 mm difuzor

MP3 Player

Liste de redare personalizate. Listele se pot genera automat

Înregistrare video


Battery1700

Baterie și autonomie

Baterie Li-ion cu capacitatea de 1700mAh 3.7V

Timpul maxim de standby 350 ore

Timpul maxim în convorbire 9.5 ore


Funcții standard

Poate efectua și primi apeluri

Jurnal apeluri

Agendă telefonică

Mesagerie

Multimedia

Distracție și jocuri

Manager fișiere

Calendar

Alarmă

Notițe

Internet prin GPRS


Funcții suplimentare

Semnalizare SOS pentru muncitorul singuratic cu până la 3 numere SOS

Lanternă puternică de până la 10 metri cu un buton dedicat

Pedometru integrat

Înregistrare audio integrată

Radio FM radio cu reducere a zgomotului SINAD. Funcționează fără să conectați căștile.

Senzori de mișcare – operați funcțiile telefonului întorcând telefonul


Limbi Suportate

Engleză, Franceză, Spaniolă, Italiană, Germană, Rusă, Greacă, Lituaniană


getnord walrus inthebox 

În cutie

Telefon

Baterie

Șurubelniță

Cablu USB

Încărcător 500mA 5V USB

Căști cu funcție de hands-free

Clip pentru curea

Manualul utilizatorului


Kolor

   

 • Romanian Romanian
 • United Kingdom United Kingdom
 • Deutschland Deutschland
 • España España
 • Ελλάδα Ελλάδα
 • Lietuva Lietuva
 • Italia Italia
 • France France
 • Polska Polska
 • Latvija Latvija
 • Eesti Eesti
 • Suomi Suomi
 • Australia Australia
 • Canada English Canada English
 • United States United States
 • Österreich Österreich
 • Nederland Nederland
 • België (Dutch) België (Dutch)
 • Canada (French) Canada (French)
 • Belgique (French) Belgique (French)
 • Türkiye Türkiye
 • Other Countries Other Countries
 • Portuguese Portuguese
 • Czech Czech
 • Slovak Slovak
 • Hungarian Hungarian