Google+

Getnord Rugged Waterproof Mobile Devices

You are here: Home Modellek Getnord Walrus

My Account

Open/Close

Getnord Walrus


A telefonálásra született telefon.

Ön is egyike azoknak akik azt vallják, hogy mindennek megvan a maga használati területe? Igen, az okostelefonokon szörfölhet az interneten és emaileket olvashat, de ezen funkciók kényelmesebb a számítógépén. Nem számít mennyire korszerűek a mai érintéses billentyűzetek, egy igazi billentyűzettel szemben nem győzhetnek. Ha telefonhívásról van szó, szó sincs versenyről. A kényelem amit egy nagy gombos, praktikusan tenyérbe simuló normál telefon használata nyújt, bármikor legyőzi az okostelefonokat.

getnord walrus keys 


Mikor más gyártók “okossá” válnak, mi még mindig fejlesztünk és gyártunk gombos telefonokat, nem csak azoknak akik az egyszerű dolgokat szeretik a felesleges külsőségek helyett, hanem azért is, hogy kielégítsük a szakmunkások minden igényét. Munkakesztyűben lehetetlen érintőképernyőt használni. Éppen ezért támaszkodnak a szakmunkások termékeink bizonyított praktikusságára.

getnord walrus ip68IP68

A Getnord Walrus burkolata speciális Dupla Fröccsöntés technológiával készül. Kemény műanyag és ütésálló gumi megformázva a tartósságért, magas hőmérsékletű olvasztással. Az USA Katonai szabvány MIL-STD-810G előírja számunkra, hogy készülékeinket tegyük ki egy ejtés tesztnek legalább 26 alkalommal különféle szögekből, kemény felületre. Tesztlaboratóriumunkban 1.8 méterről ejtettük le a telefont!


Különleges technológiák - mint a teljesen hermetikus burkolat, záródás, vízálló mikrofonok, és a legfontosabb tényező, vízállóság tesztelése minden Getnord Walrus telefonon a gyártószalagon - biztosítva az IP68 Ingress védő osztályt. Érthetően mondva, minden más telefon a világon kiégne ha mélyvízbe dobná. Nem a Getnord Walrus!
getnord walrus sos

Egyedül dolgozó SOS

A kockázat mindig egy tényező a kinti, mostoha körülményekben dolgozóknak. A telefon, mindenekelőtt, a legfontosabb eszköz ami mindig kéznél kell legyen ha esetleg segítséget kell hívnia. Vészhelyzetben minden másodperc számít. Ennek fényében létrehzotunk egy speciális SOS hívórendszert az egyedül dolgozóknak.


Ha olyan szituációba kerül ahol előbb vagy utóbb segítségre van szükség, telefonja kijelzője lehet vizes, poros vagy szilánkokra törhet. A piros SOS gomb telefonja közepén az egyetlen amire szüksége lesz. Nem számít mi van a kijelzőjén, le van-e zárva a telefonja vagy sem, csak nyomja meg az SOS gombot és a Getnord Walrus automatikusan hívást küld három beállítható vészhelyzetben használható telefonszámra, közben SMS-t is küldve ezekre a számokra.
Az igazi elemlámpa

 

A telefonja mindig önnél van, és a beépített elemlámpa fény igazán hasznos. Azt mondja azok a kis LED-ek csak ragyognak, de nem világítanak? A menüben kell keresgélnie, hogy bekapcsolja az elemlámpát? Nem a Getnord Walrus-nál. Felszereltük az igazi elemlámpát egy reflektorral ami elég fényt ad, hogy mutassa az utat, akár 10 méter távolságig. Nem kell megnyitni a menüt - a Getnord Walrus kinevezett egy gombot külön az elemlámpa számára. És lezárt módban is működik.


walrus-torch

walrus asahi

Karcolásmentes kijelző

Számos telefongyártó az egekig magasztalja “Gorilláit” a kemény borításuk miatt, de látott már olyan egy napnál idősebb telefont, aminek a kijelzőjén még egyetlen karcolás sem volt? A karcolásálló kijelzőket még nem fedezték fel, de ismerve a mindennapos nehézségeket amiket telefonjainknak túl kell élnie, megoldást kellett találnunk. És sikerült. Azon túl, hogy kijelzőink gyártását élvonalbeli vállalatokra bízzuk, mint a Corning Gorilla, biztosítunk egy további edzett üveg kijelzővédőt ami még azt is felülmúlja. A különleges, Japánban készült Asahi üveg kijelzővédők amiket a Getnord Walrus telefonjainkon használunk 9H keménységgel bírnak a Mohs méter szerint (összehasonlításként a legmasabb szint a H10 - a gyémánt keménysége). Ezen felül a kijelzővédő kristálytiszta, gyakorlatilag láthatatlan.

 

Ha valamilyen módon sikerülne megkarcolnia az Asahi üveget (ami közel lehetetlen, így meggratuláljuk ha sikerül), kicserélheti a kijelzővédőt egyszerűen eltávolítva azt és helyére egy újat feltéve. Az eredeti Getnord Kijelzővédő Szettben minden szükséges eszközt és útmutatást megtalál Asahi edzett üvegének lecseréléséhez. Észre sem veszi és képernyője olyan lesz, mint újkorában.getnord walrus allsides

Szín

Fekete színű, sárga berakásokkal. Az élénk sárga szín segít megtalálni egy elejtett vagy elveszett telefont szabadtéri munkakörnyezetben.


ip68 mil std

Strapabíró szabadtéri tulajdonságok

Tesztelve 2 méter mély vízben 30 percen át, az IP68 követelményeknek megfelelően

Tesztelt ejtés-ellenállás 1.22 méter magasból; 26 alkalommal leejtve különböző szögekből betonra, az MIL-STD-810G, IEC 60028-2-31 és GB/T2423.8 követelményeknek megfelelően

Tesztelve porszemcse kamrában, az IP68 és MIL-STD-810G követelményeknek megfelelően. Teljes mértékben taszít bármilyen méretű port

Tesztelve alacsony hőmérsékletű kamrában, magas hőmérsékletű kamrában, és hőmérsékleti ingadozásra, az MIL-STD-810G követelményeinek megfelelően


getnord walrus measurements

Méret

Magasság 152 mm

Szélesség 57 mm

Vastagság 21 mm

Súly 155 g


Kijelző

Kijelző méret 2.2”, QCIF felbontás

LCD TFT technológia

Asahi Glass 9H megújítható edzett üveg kijelzővédő


getnord walrus dualsim

SIM és GSM

Két SIM kártya, Dual SIM Dual Standby módban működve

SIM1 - MicroSIM; SIM2 - MiniSIM (a normál SIM)

SIM Toolkit értékű hozzáadott szolgáltatások – Mobil aláírás, információ és egyebek

Kártyafüggetlen. Minden Mobilszolgáltató GSM hálózatán müködik

Jóváhagyva és megállapítva TÜV SÜD BABT IMEI

2G frekvenciák 850/900/1800/1900 Mhz – hanghívások és EDGE internet világszerteGetnord walrus chipset

Chip

Mediatek MT6260D


Kapacitás

64MB RAM + 64MB ROM

A belső kapacitás könnyen akár 32 GB-ra bővíthető, egy szabvány Micro SD kártya segítségével


Kapcsolat

Bluetooth v3.0 3Mbps-ig

Micro USB 5 pin


Kamera

1.3 Mpx hátsó kamera Videófelvevő funkcióval


Audió és Videó

Nagy hangerejű 20mm-es vízálló hangfal

MP3 lejátszó

Egyéni lejátszási listák. Automatikus lejátszási listák generálva

Videófelvevő


Battery1700

Akkumulátor és autonómia

Li-ion 1700mAh 3.7V akkumulátor

Max készenléti idő 350 óra

Max hívásidő 9.5 óra


Szabvány funkciók

Híváskezdeményezés és hívásfogadás

Hívóközpont

Telefonkönyv

Üzenetek

Szórakozás és játékok

Fájlkezelő

Naptár

Ébresztőóra

Jegyzetek

GPRS internet


További funkciók

SOS üzenetküldő rendszer egyedül dolgozóknak 3 SOS számmal

Erőteljes 10m-es elemlámpa fény saját gombbal

Beépített lépésszámláló

Beépített hangfelvevő

FM rádió SINAD zajcsökkentővel. Csatlakoztatott fülhallgató nélkül is működik

Mozgásérzékelő - a telefon mozgatásával irányítható funkciók


Nyelvek

Angol, Francia, Spanyol, Olasz, Német, Orosz, Görög, Litván


getnord walrus inthebox 

A szett tartalma

Telefon

Akkumulátor

Csavarhúzó

USB kábel

500mA 5V USB töltő

Fejhallgató Kéznélküli funkcióval

Övkapocs

Használati utasítás


Kolor

   

 • Hungarian Hungarian
 • United Kingdom United Kingdom
 • Deutschland Deutschland
 • España España
 • Ελλάδα Ελλάδα
 • Lietuva Lietuva
 • Italia Italia
 • France France
 • Polska Polska
 • Latvija Latvija
 • Eesti Eesti
 • Suomi Suomi
 • Australia Australia
 • Canada English Canada English
 • United States United States
 • Österreich Österreich
 • Nederland Nederland
 • België (Dutch) België (Dutch)
 • Canada (French) Canada (French)
 • Belgique (French) Belgique (French)
 • Türkiye Türkiye
 • Other Countries Other Countries
 • Portuguese Portuguese
 • Czech Czech
 • Romanian Romanian
 • Slovak Slovak