Google+

Getnord Rugged Waterproof Mobile Devices

You are here: Home Teknologiamme

My Account

Open/Close

 Getnord Logo

 

Getnord, yksi johtavista GSM-kommunikaation kehittäjistä haastaviin ja riskialttiisiin ympäristöihin, tarjoaa kaikkein teknologia-pakatuimmat mobiililaitteet lujatekoisessa ja vedenkestävässä muodossa.

Kaikki tuotteet hyödyntävät huippuunsa kehitettyä teknologiaa ja täyttävät kansainväliset testauskriteerit, kuten MIL-STD 810G, IP-luokitukset (IP57, IP67, IP68). Getnord-tuotteet soveltuvat laajalti eri osa-alueille, mukaan lukien maanpuolustus, lain täytäntöönpano, julkinen turvallisuus, palvelu, kenttähuolto, öljy ja kaasu, telekommunikaatiot, kuljetus, teollisuus ja mobiilityövoima. Getnord tarjoaa erinomaista, räätälöityä palvelua tyydyttämään vertikaalimarkkinoiden eri osa-alueiden vaihtelevat vaatimukset. 

Noudattamalla ”asiakasorientoitunutta, tekniikan motivoimaa, palvelu etusijalla” -strategiaa, pitäen kiinni luomishengestä ja keskittymällä teollisuussovelluksiin Getnord tarjoaa valmiit tuotteet ja ratkaisut asiakkaillemme, ja on noussut yhdeksi parhaista lujatekoisten ja vedenkestävien mobiililaitteiden valmistajista.  

Mikä siis on lujatekoinen? 

Ei vaadi paljon, että tajuaa nykypäivän kännykkävalmistajien olevan kiinnostuneempia lisäämään puhelimiin näyttäviä ominaisuuksia, kuten supernopean puhelinluettelon, sovelluksia ja korkean teknologian kameroita sekä siistin ulkomuodon, kuin rakentamaan puhelimen tai tablettitietokoneen, joka kestää kunnon löylytystä. Ovathan lujatekoiset matkapuhelimet ja tabletit sentään tehty kaltoinkohtelua, eikä välttämättä tyyliä, varten. Hyöty on kuitenkin selkeä, jos käytät aikasi kalliokiipeillen, koskenlaskussa ja osallistumalla muihin extreme-urheilulajeihin.

Suurin osa todella lujatekoisista tuotteistamme on kirkkaanvärisiä, jotta ne on helpompi löytää, jos pudotat ne; pidä sitä lisäominaisuutena, vaikkei keltainen olisikaan lempisävysi.  

Mobiilityöntekijänä kentällä, varastossa tai tuotanto-osastolla luotat siihen, että matkapuhelimesi tai tablettisi on luotettava sekä tarjoaa vakaata ja johdonmukaista kommunikaatiota ja pääsyä dataan. Rakennamme matkapuhelimia mobiilityöntekijä mielessämme tarjoten lujatekoisuutta, luotettavuutta ja tehokasta suorituskykyä, jotka varmistavat tuotteen käytettävyysajan ja mahdollistavat sen, että voit tehdä työsi tarkoituksenmukaisemmin ja tehokkaammin.

 

 

Jos olet karski ulkoilmatyyppi, tarvitset matkapuhelimen seuraamaan sinua mukana matkoillasi. Jotkut kännykät ja tablettitietokoneet sopivat paremmin melskeiseen ulkoilmakäyttöön kuin toiset. On parempi valita laite, joka on erityisesti suunniteltu kestävyys mielessä. Sellaiset puhelimet ja tabletit ovat niitä, jotka tulevat sinulle hyvään tarpeeseen, kun ryhdyt ulkotyöhön tai vapaa-ajan aktiviteetteihin, sinut yllättää odottamaton sääilmiö tai kun joudut takapihalla hevosenleikkiin sukulaistesi kanssa.

 

Kuinka testaamme ne?

Olet varmasti nähnyt mielenkiintoisia elokuvia, joissa lujatekoisia puhelimia rökitetään betonimyllyissä, yrittämällä soittaa kaloille akvaariossa tai paiskaamalla ne maahan. Se on luonnollisestikin osoitus laitteen sitkeydestä tosielämässä, mutta kuinka me testaamme ne labroissamme? Tässä on muutamia monista kansainvälisistä testausstandardeista ja -normeista, joiden avulla varmistetaan lujatekoisen puhelimen toimintakyky ankarimmissakin ympäristöissä:

 

  

 

IP-luokitukset

Sisääntunkeutumisen suojaus, eli IP-luokitus, käyttää kahta numeroa kuvaamaan sitä, miten hyvin yksikkö on suojattu pölyltä ja vedeltä. Ensimmäinen numero (1-6) kuvaa pölysuojausta; toinen numero (1-8) kuvaa vedenkestävyyttä.

Puoli-lujatekoiset mobiililaitteet 

Puoli-lujatekoiset puhelimet kestävät kovempaa käsittelyä kuin kuluttajatason kädessä pidettävät laitteet, mutta ne eivät ole täysin veden- ja pölynkestäviä. Useimmissa puoli-lujatekoisissa kännyköissä IP-luokitus on IP54. Tällainen luokitus tarkoittaa sitä, että yksikkö on suojattu, muttei täysin tiivis pölyä vastaan. Se vastustaa kevyitä roiskeita, muttei kykene kestämään suihkuttamista tai upottamista. Jotkut, mutta eivät kaikki, puoli-lujatekoiset kädessä pidettävät laitteet ovat joidenkin MIL-STD-810F-standardien vaatimusten mukaisia, mutta eivät kuitenkaan niiden, jotka koskevat upottamista tai pölyä.  

Ultra-lujatekoiset mobiilaitteet 

Ultra-lujatekoisissa kädessä pidettävissä laitteissa on IP67- tai IP68-luokitus, mikä tarkoittaa sitä, että ne ovat täysin tiiviitä pölyä vastaan ja kestävät hetkellistä upottamista. Ne ovat myös läpäisseet kokonaisen sarjan MIL-STD-810F-testejä, mukaan lukien pudotuksen, värinän, upotuksen ja äärilämpötilat.MIL-STD-810F Metodi 500.4 - Matalapaine  

Alipainekammiossa suoritetut testit määrittävät sen, selviääkö ja suoriutuuko materiaali matalapaineisessa ympäristössä. Testi määrittelee myös sen, sietääkö materiaali nopeita paineenmuutoksia.   

MIL-STD-810F Metodi 501.4 - Korkea lämpötila 

Korkeat lämpötilat voivat hetkellisesti tai pysyvästi haitata kädessä pidettävän tietokoneen suorituskykyä muuttamalla sen kuoren fyysisiä ominaisuuksia tai mittasuhteita, kuten myös sisäisiä komponentteja.  

MIL-STD-810F Metodi 502.4 - Matala lämpötila 

Erittäin matalilla lämpötiloilla on epäsuotuisat vaikutukset melkein kaikkiin perusmateriaaleihin. Siksi testiesineiden altistaminen matalille lämpötiloille voi joko väliaikaisesti tai pysyvästi haitata testiyksikön toimintaa muuttamalla sen kuoren ja komponenttien fyysisiä ominaisuuksia. Näin ollen matalan lämpötilan testiä on harkittava aina, kun testiyksikkö aiotaan altistaa ympäröivää standardia alemmille lämpötiloille. 

MIL-STD-810F Metodi 503.4 – Lämpötilashokki 

Altistuminen yhtäkkisille äärimmäisille lämpötilanmuutoksille voi väliaikaisesti tai pysyvästi vaikuttaa yksikön toimintakykyyn. Lämpötilashokkitestejä suoritetaan määrittämään materiaalin kestävyys yhtäkkisissä lämpötilanvaihteluissa sen suorituskyvyn kärsimättä fyysistä vahinkoa tai heikentymistä. 

MIL-STD-810F Metodi 506.4 – Sade 

Sadetesti suoritetaan, jotta voidaan määrittää suojakuorten tai -koteloiden tehokkuus estää sadetta pääsemästä yksikön sisään. Sadetesti määrittää myös sen, kykeneekö yksikkö tyydyttämään suoritusvaatimuksensa sateelle altistumisen aikana ja sen jälkeen.

MIL-STD-810F Metodi 507.4 – Kosteus 

Kosteus voi aiheuttaa monentyyppistä fyysistä ja kemikaalista heikentymistä. Näitä ovat: pintavaikutukset, kuten korroosio, ja orgaaninen kasvusto, kuten erilaiset homeet; kosteudenläpäisy, joka muuttaa materiaalin ominaisuuksia; kondensaatio, joka vaikuttaa sähköiseen ja mekaaniseen suorituskykyyn.  

MIL-STD-810F Metodi 510.4 – Hiekka ja pöly 

Hiekka- ja pölytesti on jaettu kahteen menetelmään. Pienhiukkasmenetelmää (pöly ja hieno hiekka) käytetään määrittämään laitteiston kyky vastustaa säröihin, halkeamiin ja liitoskohtiin tunkeutuvien pölyhiukkasten vaikutusta. Lentävän hiekan testi suoritetaan määrittämään varusteiden varastointimahdollisuutta ja käyttöä olosuhteissa, joissa on lentävää hiekkaa. Läpäistäkseen lentävän hiekan testin suorituskyky, tehokkuus, luotettavuus ja ylläpidettävyys eivät saa laskea suurikokoisten ja teräväreunaisten partikkelien aiheuttaman abraasion (eroosion) tai tukkeutumisen vaikutuksesta.  

MIL-STD-810 Metodi 512.4 – Upotus 

Upotustesti suoritetaan toiminnassa ja ei-toiminnassa oleville yksiköille, jotka saatetaan altistaa osittaiselle tai täydelliselle upotukselle. Joissakin tapauksissa tätä testiä saatetaan käyttää sadetestin sijaan (Metodi 506.4) varmistamaan, että yksikkö on vesitiivis. Tämä on hyväksyttävää edellyttäen, että materiaalin rakenne on sama molemmissa tilanteissa ja että veden läpäisevyys on hyvin ymmärretty. On kuitenkin dokumentoitu tilanteita, joissa suihkutuksen vaikutus aiheuttaa vedenpumppauksen tiivisteiden läpi vesitestin aikana. Tätä ei tapahdu upotustestissä, jossa staattinen paine pitää tiivisteitä tiukasti taustalevyä vasten. Tästä syystä pitäisi suorittaa sekä vesitesti että upotustesti.

MIL-STD-810F Metodi 514.5 – Tärinä

Tärinätestaus suoritetaan, jotta voidaan määrittää laitteiston kyky vastustaa kuljetuksen aikaisen tärinän aiheuttamaa kuormitusta tyypillisissä käyttöympäristöissä.  

MIL-STD-810F Metodi 516.5 – Isku 

Iskutestit suoritetaan, jotta voidaan varmistaa, että materiaali kestää suhteellisen harvoja, ei-toistuvia iskuja tai lyhytaikaista tärinää, jota esiintyy normaalissa käytössä ja kuljettamisen aikana. Iskutestejä käytetään myös mittaamaan esineen haurautta, jotta voidaan suunnitella pakkaus suojaamaan sitä tarpeen vaatiessa. Mekaaniset iskut saavat esineen reagoimaan sekä keinotekoisesti annettujen että luonnollisesti esiintyvien iskujen tiheyksiin.  

 

Maailmanlaajuinen käyttö   

Ei SIM-lukkoa 

Monet puhelinkaupat kehottavat mobiilipalveluntuottajan asiakkaita pysymään uskollisena kyseiselle tuottajalle pitkällä tähtäimellä. Helpoin tekninen tapa tehdä niin on kytkeä päältä mahdollisuus SIM-kortin vaihtamiseen. SIM-lukko, jota kutsutaan myös nimellä ”sim-lukko” tai ”verkkolukko”, on tavallisesti tehty varmistamaan se, että asiakkaat, jotka ostavat puhelimen tietyltä yritykseltä, jatkavat kyseisen yrityksen palveluiden käyttöä. Ellei kortin lukitusta poisteta, se toimii tyypillisesti vain tietyn yrityksen tarjoamassa verkossa tai tietyllä alueella.  

Me emme ryhdy sellaiseen, yhtäkään lujatekoisista puhelimistamme ei ole koskaan lukittu. Ne toimivat tyypillisellä SIM-kortilla.

 

Taajuudet 

GSM-matkapuhelimet ja tablettitietokoneet, joissa on GSM-toiminto, voivat toimia neljällä eri taajuuskaistatyypillä: 850 megahertsiä (MHz), 900 MHz, 1800 MHz ja 1900 MHz, maasta riippuen. Jokaisella mobiilioperaattorilla on yksi standardikaista tai sekoitus useita kaistoja, mutta tavallisesti ne käyttävät 850/1900 megahertsin tai 900/1800 megahertsin yhdistelmiä. Meidän puhelimemme tukevat kaikkia näitä taajuuskantamia.  

Mitä tulee 3G:hen ja 4G:hen, tilanne on monimutkaisempi. Suosittelemme aina kysymään mobiilioperaattoriltasi heidän 3G- tai 4G-standardistaan tai tarkistamaan UMTS-verkkolistan netistä http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_UMTS_networks. Vertaathan palveluntarjoajan taajuutta kuvauksessa listattuihin teknisiin vaatimuksiin ennen tilauksen tekemistä tai ota meihin yhteyttä. 

Laturi 

Maailmassa on kaksi perusstandardia jännitteelle ja taajuudelle. Yksi on Pohjois-Amerikan 120 voltin standardi 60 Hz:n taajuudella ja toinen on eurooppalainen 220–240 voltin standardi 50 Hz:llä. Eri jännitteen lisäksi jokaisessa osassa maailmaa on omat vaihtovirran pistokkeet ja pistorasiat.  

Jännite, taajuus ja seinän pistorasiatyyppi vaihtelevat laajalti, ja siksi me keksimme keinon välttää mahdollista pettymystä ottaessasi uutta puhelintasi paketista. Kaikki laturimme toimivat 100 voltista 240 volttiin, kattaen kaikki mahdolliset jännitevaihteluvälit maapallolla, molemmat taajuudet ovat yhteensopivia, ja kerrothan meille tietysti maasi, niin me valitsemme sopivan seinäpistokkeen sinulle.

 

 

  

Kaksois-SIM 

Onko sinulla työpuhelin ja yksityispuhelin? Tarvitseeko sinun pitää erillään business- ja yksityiset puhelut? On useita syitä siihen, että haluaa tai tarvitsee kaksi erillistä linjaa, ja kaksi SIM-korttia yhdessä laitteessa saattaa olla paljon kätevämpi ratkaisu, kuin kahden puhelimen kantaminen kaikkialle. Tällä tavoin voit aina olla saavutettavissa molemmissa linjoissa ilman ylimääräistä huolta.  

Jos matkustat paljon, kaksi SIM-korttia sisältävä laite voi osoittautua erittäin hyödylliseksi. Jos olet ikinä matkustanut mobiililaitteesi kanssa, tiedät, että joskus ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin hankkia paikallinen SIM datalle ja puheluille. Mutta entäs jos haluat olla saatavilla kotilinjallasikin? Kaksi SIM-korttia sisältävän puhelimen avulla voit käyttää dataa ja soittaa puheluita halvalla käyttäen paikallista SIM-korttia, mutta olla tavoitettavissa vanhassa kotinumerossasikin saapuvia puheluita ja tekstiviestejä varten. Aika näppärää. 

Tämä vaihtoehto on niille, jotka haluavat mennä vielä pidemmälle. Joskus saatat löytää erittäin hyvän tarjouksen datalle yhdeltä tarjoajalta ja loistavan tarjouksen puheluille ja tekstareille toiselta. Useimmat meistä löytävät vain hyvän keskitien ja päättävät, että asia on sillä selvä, mutta toinen vaihtoehto on hankkia laite, jossa on kaksois-SIM, ja nauttia span style="line-height: 1.3em;"> 

molemmista tarjouksista. Jos tämän suunnitelman takia et joudu maksamaan kuukausimaksua ja jos SIM-kortit itsessään eivät tule liian kalliiksi, tämä saattaa olla loistava tapa nauttia kummankin vaihtoehdon parhaista puolista. Kaikki puhelimemme toimivat Dual Standby-SIM -teknologialla. Dual Standby -moodi mahdollistaa kahden SIM-kortin pitämisen valmiustilassa puhelua odottamassa. Kun puhelu tulee yhteen SIM-korttiin, toinen kortti ei ole enää aktiivinen.  

Kuinka kaksois-SIM-puhelin vaihtaa yhdestä SIM-kortista toiseen? Kun käytät langatonta matkapuhelinta, jossa on kaksi SIM-korttia, puheluiden soittaminen tapahtuu yleensä joko nappia painamalla tai valikosta valitsemalla. Kun kaksois-puhelimeesi tulee puheluita, toimitaan ”ensiksi tullutta palvellaan ensin” -periaatteella, ja soittaja, joka saa sinuun ensin yhteyden, saa puhua sinulle ensimmäisenä riippumatta siitä, kummalla SIM-kortilla hänen henkilötietonsa ovat.

 

 • Suomi Suomi
 • United Kingdom United Kingdom
 • Deutschland Deutschland
 • España España
 • Ελλάδα Ελλάδα
 • Lietuva Lietuva
 • Italia Italia
 • France France
 • Polska Polska
 • Latvija Latvija
 • Eesti Eesti
 • Australia Australia
 • Canada English Canada English
 • United States United States
 • Österreich Österreich
 • Nederland Nederland
 • België (Dutch) België (Dutch)
 • Canada (French) Canada (French)
 • Belgique (French) Belgique (French)
 • Türkiye Türkiye
 • Other Countries Other Countries
 • Portuguese Portuguese
 • Czech Czech
 • Romanian Romanian
 • Slovak Slovak
 • Hungarian Hungarian