Google+

Getnord Rugged Waterproof Mobile Devices

You are here: Home Mallit Getnord Onyx

My Account

Open/Close

Getnord Onyx

Getnord Onyx 1

Maailman ensimmäinen lujatekoinen, metallivahvistettu IP68-älypuhelin

Kun kehitimme Getnord Onyxiä, emme tavoitelleet senhetkisiä trendejä emmekä koristelleet sitä kivannäköisillä ”alumiiniosilla” tai maalatulla muovilla. Tekniikkaratkaisumme koostuivat alumiini- ja silikoniseosten käyttämisestä. Tyylikkyyden ja kivan ulkonäön sijaan halusimme suunnitella kovan, lujatekoisen puhelimen, joka kestäisi kovimmat MIL-STD-810G- ja IP68-testit. Niin tehdäksemme päätimme käyttää vahvaa, kevyttä metallia ja pitkälle kehittynyttä puhelintekniikkaa ja -teknologiaa.

onyx flexural


Getnord Onyx on ensimmäinen lujatekoinen vedenkestävä älypuhelin, jossa on alumiiniseosydin. Kasasimme kaikki tärkeimmät puhelimen ominaisuudet tähän ytimeen: painettu piirilevy, LCD-näyttö, kamera, antennit ja muut tärkeät osat.


Kaksi L-kirjaimen muotoista sivuosaa on suunniteltu puhelimen taivutuslujuutta ajatellen. Puhelimen joustavuus (jos esimerkiksi istut sen päälle) on kaikkein yleisin syy LCD- tai kosketusnäytön rikkoutumiselle. Toiset valmistajat eivät ota tätä ongelmaa huomioon tai ratkaisevat sen lisäämällä tuotteen massaa. Me otamme sen huomioon emmekä massoita tuotettamme; me ratkaisemme asian käyttäen tekniikan tietotaitoamme.
Getnord Onyx carabiner

Karbiinihaka on nerokas ratkaisu, jos teet töitä tai matkustat. Sen avulla pääset supernopeasti käsiksi puhelimeesi, sillä se mahdollistaa puhelimesi kiinnittämisen vyönsilmukkaan, kameralaukkuun, hihnaan, käsilaukkuun tai mikä sopiikaan sinulle parhaiten. Mutta kuinka monta vahvaa, luotettavaa ja kiinnitysturvallista muovista puhelimen silmukkaa olet nähnyt? Getnord Onyxin kanssa sinun ei tarvitse murehtia. Et pysty rikkomaan 7 millimetristä alumiinisilmukkaa – sen sijaan alumiinisilmukka pystyy rikkomaan jotakin (esimerkiksi lasia hätätilanteen sattuessa… tai jos mitään hätätilannetta ei ole, voit käyttää sitä pähkinänsärkijänä).


Getnord Onyx lte


Salamannopea 4G LTE+ -liitettävyys

Getnord Onyx käyttää uuden sukupolven LTE+ 4G -teknologiaa, joka antaa äärimmäisen nopean liitettävyyden LTE Cat4 -verkkoon ja tarjoaa uskomattoman hyvän lähetys- ja latausnopeuden. Salamannopea latausnopeus 150 Mbps asti antaa sinulle mahdollisuuden katsoa, kuunnella ja nauttia enemmän.

4000mAh

Getnord Onyx on ohuin lujatekoinen IP68-puhelin, jossa on kestävin akku. Tiedämme pitkien päivien tärkeyden ammattikäytössä olevissa puhelimissa. Olisi yksinkertaista vain valita tuotekuvastosta suuri akku ja suunnitella puhelimemme sen ympärille, mutta se ei ole meidän tyylistämme. Emme halunneet uhrata puhelimen massaa ja paksuutta, joten sen sijaan olemme kehittäneet erityisellä tavalla muotoillun akun, joka sopii täydellisesti ohuen Getnord Onyxin kuoren sisälle. 4000mAh:n akku kestää kaksi kertaa pitempään kuin mikään muu samantyyppisiin puhelimiin sopiva akku. Tällä tarkoitamme pienen tabletin kapasiteettia. 4000mAh:n avulla voit jättää latauksen välistä joka ikinen päivä. Akku kestää lepotilassa viikkoja, ei vain tunteja tai päiviä.Getnord Onyx asahi glass

Naarmuuntumattomat näytöt odottavat vielä keksimistään – mutta meillä on ratkaisu

Monet puhelimenvalmistajat ylistävät ”Gorilloitaan” maasta taivaisiin niiden kestävän ulkokuoren vuoksi, mutta oletko koskaan nähnyt puhelimennäyttöä, joka olisi yhtä päivää vanhempi ja ilman ainuttakaan naarmua? Naarmuuntumaton näyttömalli odottaa vielä keksimistään, mutta tietäen sen uurastuksen, joka puhelimiemme on kestettävä päivittäin, meidän oli keksittävä ratkaisu. Ja sen me teimme. Kyllä, Corning on hankkijamme ja ”Gorilla 3:n” voi mainita isoin kirjaimin myös Getnord Onyxin teknisissä tiedoissa, mutta mielestämme se ei vielä riitä. Me lisäämme Gorilla 3 -näytön päälle lisäksi temperoidun lasisuojan. Getnord Lynx -puhelimissa käytetyissä, varta vasten Japanissa valmistetuissa Asahi-lasisuojissa on Mohs-asteikon luokituksen mukaisesti 9H-luokan kovuus (vertailun vuoksi, korkein taso on H10 – timantin kovuus). Lisäksi suojus on kristallinkirkas, käytännöllisesti katsoen näkymätön, eikä vaikuta tippaakaan kosketusnäytön herkkyyteen.  


Jos jostain syystä onnistut naarmuttamaan Asahi-lasia (mikä on lähes mahdotonta, eli onnittelut ovat paikallaan, jos niin käy), voit vaihtaa suojuksen yksinkertaisesti poistamalla sen ja laittamalla tilalle uuden. Alkuperäisestä Getnord-näytönsuojapakkauksesta löydät kaikki tarpeelliset välineet ja ohjeet temperoidun Asahi-lasisi vaihtamiseen. Ennen kuin huomaatkaan, näyttösi on taas kuin uusi.Getnord Onyx allsides

Väri 

Musta alumiiniupotuksilla.  ip68 mil std

Vahvat ulkoilmaan sopivat piirteet 

Testattu 30 minuutin ajan 2 metrin syvyisessä vedessä IP68-vaatimusten mukaisesti 

Testattu pudotuksenkestävyys 1.22 metristä; pudotettu 26 kertaa eri kulmista betonille, MIL-STD-810G-, IEC 60028-2-31 ja GB/T2423.8-vaatimusten mukaisesti.

Testattu pienten pölyhiukkasten testikaapissa. Torjuu täysin kaikenkokoiset pölyhiukkaset.  

Testattu matalan lämpötilan testikaapissa, korkean lämpötilan testikaapissa ja termisen shokin varalta, MIL-STD-810G-vaatimusten mukaisesti.


Getnord Onyx dimensions2

Koko 

Korkeus 157 mm (6.18 inches)

Leveys 78 mm (3.07 inches)

Syvyys 16 mm (0.63 inches)

Paino 270 g (9.52 ounces)Näyttö 

G-F-F-teknologialla valmistettu varaava 4.7-tuumainen Multi Touch -kosketusnäyttö

Ultra-kirkas 1280 x 720 @ 312 dpi TFT (IPS) -näyttö

Täysi sRGB-standardi

Corning Gorilla Glass 3 -näyttömateriaali

Uusittava, temperoitu 9H:n Asahi Glass -näytönsuoja 
Getnord Onyx simcards

SIM & GSM

Kaksi SIM-korttia, jotka toimivat Dual SIM Standby -moodissa

SIM1 – MicroSIM; SIM2 -NanoSIM

SIM Toolkitin lisäarvopalvelut (VAS) – Mobiili-allekirjoitus, info ja muuta

Lukkiutumaton. Toimii kaikkien mobiilioperaattoreiden GSM-verkossa

TÜV SÜD BABT -IMEI-numeroiden myöntämä ja hyväksymä

Kaikki ONYX-mallit:

2G-taajuudet 850/900/1800/1900 MHz – äänipuhelut ja maailmanlaajuisesti toimiva EDGE-internetverkko

ONYX-EU-malli:

3G UMTS HSDPA+ taajuudet 850/900/1900/2100 – 3G-internet-yhteys kaikkiin Euroopan, Aasian, Afrikan, Oseanian, Keski-idän, Latinalaisen Amerikan verkkoihin, US AT&T -verkkoihin ja uudelleenjärjestettyihin US T-Mobile-verkkoihin. Ei ole yhteensopiva ei-uudelleenjärjestettyjen US T-Mobiili 1700/2100 MHz:n AWS-verkkojen kanssa.

4G LTE -taajuudet 800/1800/2600 MHz (taajuuskaistat 3, 7, 20) – 4G-internet-yhteys kaikkiin Euroopan, Aasian, Afrikan, Oseanian, Keski-Amerikan ja joidenkin Latinalaisen Amerikan verkkoihin. Ei yhteensopiva US LTE -verkkojen kanssa.

ONYX-US-malli:

3G UMTS HSDPA+ -taajuudet 850/900/1900/2100/1700 AWS – 3G-internet-yhteys kaikkiin Amerikan GMS-verkkoihin, Euroopan, Aasian, Afrikan, Oseanian ja Keski-idän verkkoihin ja joihinkin Latinalaisen Amerikan verkkoihin.

4G LTE+ -taajuudet 700/2100 AWS, 1900 PCS, 700/1700/1900 MHz (taajuuskaistat 2, 4, 17) – 4G-internet-yhteys kaikkiin US GSM LTE -verkkoihin ja joihinkin Latinalaisen Amerikan verkkoihin.


Getnord onyx chips

Sirut 

Mediatek MT6735 Quad Core SoC

Mali T720 GPU


Kapasiteetti 

32GB:n sisäisen muistin kattava käyttöjärjestelmä

Sisäistä muistia on helppo laajentaa 128 GB:iin asti standardin Micro SD -kortin avulla
Liitettävyys 

Bluetooth v4.1

Micro USB 5 pin

WiFi 802.11b/g/n 

Wi-Fi-kuuluvuusalue – voit jakaa mobiilinetin Wi-Fi:n kautta muiden käyttäjien kanssa

WiFi direct

NFC

OTG
Integroidut anturit 

Läheissyysanturi

Taustavaloanturi

Kiihtyvyysanturi
Kamera 

5 Mpx resoluution etukamera optimoitu videopuheluita ja selfieitä varten

8 Mpx (13 Mpx interpoloituna) takakamera CMOS-anturilla

f/2.0 aukko

Maksimi kuvankoko 3264 x 2448 pikseliä

Maksimi videoformaatti HD-video 720p

Geotaggaus

Punasilmäisyydenpoistofiltteri

Värifiltterit

Kuvausohjelma

Parannettu kasvojentunnistus

HDR-moodi valokuville

Automaattinen LED-salama

Sarjakuvaus

Hidastettu video

Ota pysäytyskuvia tallentaessasi videota

Elektroninen videonvakautus

Sekvenssikuvaus 
Galleria

Getnord Onyxin kameralla otettuja kuvia (klikkaa kuvaa suurentaaksesi sen)


Getnord onyx campic1 small Getnord onyx campic2 small Getnord onyx campic3 small Getnord onyx campic4 small


Audio & Video 

18 mm:n vedenkestävä kaiutin suurella äänenvoimakkuudella

Tuetut audioformaatit: AAC, AMR, AMR-NB, GSM-AMR, eAAC+, aacPlus v2, HE-AAC v2, MIDI, MP3, WMA, WAV

Tuetut videoformaatit: 3GPP, AVI, H263, H264, MPEG4, MP4, WMV, Xvid

Soittolistat. Artistit, Albumit, Kappaleet ja Soittolistan suodattimet

Taajuuskorjain ja ääniefektit

FM-radio, jossa automaattihaku, RDS ja tallennustoiminto

Musiikki Bluetoothin kauttaBattery4000

Akku ja autonomia 

Li-ion-akku 4000mAh 3.7V

Maksimikesto lepotilassa 580 tuntia

Maksimikesto soittamisen aikana 16 tuntia 


GPS & Navigointi

A-GPS- tai GLONASS-paikannusanturit

Integroitu kompassi

Integroitu Google GPS -navigointijärjestelmä

Tukee kaikkia ilmaisia tai kaupallisia GPS-navigointisovelluksia 
Kielet 

Afrikaans, Azərbaycanca, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Català, Čeština, Dansk, Deutsch, Eesti, English (India) English (UK), English (US), Espanol (Espana), Espanol (Estados Unidos), Filipino, Français (Canada), Français (France), Hindi (India), Hrvatski, IsiZulu, Italiano, Kiswahili, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Nederlands, Norsk bokmål, Polski, Português (Brasil), Português (Portugal), Românā, Slovenčina, Slonenščina, Suomi, Svenska, Tiêng Viêt, Türkçe, Ελληνικά, Български, Монгол, Русский, Cрпски, Armenian, ქართული, Українська, עברית, العربية, ไทย,한국어, 中文,日本語
Käyttöjärjestelmä 

Android 7.0 NougatSisäänrakennetut sovellukset


Järjestelmän päivitys
Selain
Laskin
Kalenteri
Kamera
Kello
Videot
Lataukset
Sähköposti
Kansioiden hallinta
LED-salamavalo
FM Radio
Galleria
Gmail
Äänentallennin
Google Settings
Kartat
Viestittely
Musiikki
Ihmiset
Puhelin
Play Store
Asetukset

Enemmän sovelluksia saatavilla Google Playssa
Getnord Onyx inthebox

Pakkauksessa

Puhelin

USB-kaapeli

USB-laturi 1500mA 5V

Kuulokkeet handsfree-toiminnolla

Karbiinihaka

Käyttöopas 

Adapteri Nanosta Micro SIM:iin 

Kuulokeadapteri 

   

 • Suomi Suomi
 • United Kingdom United Kingdom
 • Deutschland Deutschland
 • España España
 • Ελλάδα Ελλάδα
 • Lietuva Lietuva
 • Italia Italia
 • France France
 • Polska Polska
 • Latvija Latvija
 • Eesti Eesti
 • Australia Australia
 • Canada English Canada English
 • United States United States
 • Österreich Österreich
 • Nederland Nederland
 • België (Dutch) België (Dutch)
 • Canada (French) Canada (French)
 • Belgique (French) Belgique (French)
 • Türkiye Türkiye
 • Other Countries Other Countries
 • Portuguese Portuguese
 • Czech Czech
 • Romanian Romanian
 • Slovak Slovak
 • Hungarian Hungarian